APARTMANI PAŠTAR

LAST  MINUTE!

Od 01.09.2016 apartman od 40 eura noć.

Kontaktirajte nas!

Apartmani Dalmatin i Apartmani Paštar su smješteni u dvije susjedne kuće u vlasništvu iste obitelji. Naši apartmani se nalaze u Basini, najljepšem i najmirnijem djelu Vignja. Iz svih apartmana pruza se se prekasan pogled na more i Korculu, smjesteni u masliniku, koji je idealno igralište za malu djecu.

Oko 100 metara niz stepenice od naših apartmana se nalaze naša privatna plaža, gdje možete uživati u apsolutnom miru, savršeno za one koji vole malo privatnosti.

Na oko 300 metara udaljenosti nalazi se plaža Ploče, daleko od sve buke, u mirnom okruzenju, kristalno čistog mora, Ploča je bez sumnje najljepsa plaža u Vignju, te je daleko od toga postane komercijalna plaža.

Naturisti ce biti odusevljeni iskonskom ljepotom dviju prekrasnih sljuncanih plaza podno crkvice Sv.Ivan, na 600m udaljenosti.

ZASTO SE RAZLIKUJEMO? JER NUDIMO:

* Wi-Fi Internet ukljucen u cijenu

* Bicikle ukljucene u cijenu (ako su dostupne)

* Klima

* TV LCD/Sat

* Kvalitetno opremljeni, udobni apartmani nove gradnje

* Terasa sa pogledom na Korculu i more

* Dopustamo zivotinje

* Mogucnost koristenja perilice

* Mogućnost korištenja rostilja

* Domace proizvode kao sto su; vino, rakija, maslinovo ulje, voće, povrće…

Za osobe avanturističkog duha organiziramo izlete u arheoloski zasticeno podrucje Nakovane, na vrh Sv. Ilija u pratnji lokalnog vodiča, kao i izlet barkom na obliznje otoke. Ako volite jedrenje na dasci ili kitesurf, pružamo mogucnost da vam osiguramo mjesto gdje mozete ostaviti opremu, u blizini centralne plaže Ponta.

(Molimo da izrazite zelju prilikom rezervacije)

Zahvaljujući vjernosti naših dragih gostiju, svake godine podizemo kvalitetu, te dodajemo nove usluge, u sto su se i oni sami mogli uvjeriti. Naša obaveza je nastaviti sa realizacijom novih ideja i projekata koje imamo, dajuci sve od sebe, tako da apartmani Dalmatin / Paštar postanu Vase mjesto za odmor iz snova.

Mi smo ovdje


Info i rezervacije: KONTAKT


Razglasite:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Comments are closed.

Rezervacije
Weather
Incomplete forecast XML received.
Please refresh your browser.